Elena Amirida Appartments

 

Αιτηση κρατησης!

Book Now
 1. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση από μέρους σας. Θα επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα και τη δυνατότητα κράτησης μέσα σε λίγες ώρες με e-mail.
 2. Ημερομηνία Άφιξης(*)
  Invalid Input
 3. Ημερομηνία Αναχώρησης(*)
  Invalid Input
 4. Τύπος διαμερίσματος
  Invalid Input
 5. Ονοματεπώνυμο(*)
  Please type your full name.
 6. Κινητό(*)
  Invalid Input
 7. E-mail(*)
  Invalid email address.
 8.  
 1. Όνομα επισκέπτη
  Invalid Input
 2. Διεύθυνση
  Invalid Input
 3. Αριθμός ενηλίκων(*)
  Invalid Input
 4. Αριθμός παιδιών
  Invalid Input
 5. Ηλικίες Παιδιών
  Invalid Input
 6. Έχετε μείνει στο παρελθόν στα διαμερίσματα;
  Invalid Input
 7. Πότε;
  Invalid Input
 8.  
 1. Τρόπος πληρωμής(*)
  Invalid Input
 2. Ειδικά Αιτήματα & Σχόλια
  Invalid Input
 3. Για να ισχύσει η κράτηση θα πρέπει να καταθέσετε ποσό προκαταβολής ίσο με το 30% του συνολικού ποσού κράτησης εντός μιας εβδομάδας ή να μας δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
  Αν επιθυμείτε την πραγματοποίηση της παραπάνω κράτησης σας παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο χρέωσης της προκαταβολής.

  Όροι χρέωσης
 4. Παρακαλούμε συμπληρώστε τους σωστούς αριθμούς
  Παρακαλούμε συμπληρώστε τους σωστούς αριθμούς Invalid Input
booking

Κρήτη

Σ' ένα ποικίλο αλλά υπέροχο κλίμα, η γέφυρα που συνδέει την Ευρώπη με την Αφρική, το σταυροδρόμι τριών ηπείρων, έχει κρατήσει μέσα σε καταπράσινα δάση και απότομα φαράγγια τα καλύτερα αγαθά της φύσης. Αυτό το νησί, το μεγαλύτερο της Ελλάδας, είναι ένας τόπος με ψηλά βουνά, εύφορες πεδιάδες, καθαρές παραλίες και υπέροχους ανθρώπους. 

image_3.jpg Η Κρήτη επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στην ποικιλόμορφη φύση της. Δάση από φοινικόδεντρα, διάσημα φαράγγια, άγρια φύση, ψηλά βουνά συναντούν μαγευτικά οροπέδια και μετά την πεντακάθαρη θάλασσα του Κρητικού πελάγους. Μια θάλασσα που δεν έχετε ξαναδεί. Οι παραλίες θα σας υποδεχτούν με απαλά κύματα που κουβαλούν στοιχεία από αρχαίους πολιτισμούς μακρινών τόπων.

Η Κρήτη κουβαλάει, επίσης, μια μακριά ιστορία που φτάνει μέχρι την 7η χιλιετηρίδα π.Χ.. Είναι το νησί που μας έφερε το μινωικό πολιτισμό με τα κτίρια της τέλειας αρχιτεκτονικής ενώ από τα θρησκευτικά χρόνια του Βυζαντίου έχουν διατηρηθεί ως σήμερα πολλά μοναστήρια. Στην Κρήτη καλλιεργήθηκε μια πλούσια κουλτούρα καθώς και μοναδικά έθιμα, χοροί και μουσική τα οποία δίνουν το στίγμα τους ακόμα και στη σημερινή μοντέρνα ζωή.

Ένα μεγάλο κομμάτι της σπάνιας ομορφιάς της Κρήτης είναι οι άνθρωποί της. Οι φιλόξενοι Κρήτες, περήφανοι για την καταγωγή και τον τόπο τους εύκολα θα σας προσκαλέσουν σε ένα Κρητικό γλέντι ή θα σας καλωσορίσουν σε ένα μικρό καφενείο πίνοντας στην υγειά σας τσικουδιά και κάνοντας σας να νιώθετε κομμάτι αυτού του τόπου. Μήν διστάσετε να τους πλησιάσετε!

Η Κρήτη είναι ένα μείγμα από θαυμάσιους πολιτισμούς και κουλτούρες του παρελθόντος, αλλά είναι επίσης και ένας κόσμος που ζει και δημιουργεί συνεχώς νέες παραδόσεις. Στο βόρειο και εσωτερικό μέρος του νησιού υπάρχουν έξι μεγάλες πόλεις (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα, Σητεία) με διαφορετικές ομορφιές και παραδόσεις, που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε. Η Κρήτη χωρίζεται σε τέσσερις νομούς, τον νομό Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων.

Ένας τόπος με ιστορία, πολιτισμό και γιορτές σας προσφέρει το χαμόγελό του και σας καλωσορίζει στο μυστηριώδη αλλά οικείο κόσμο των Κρητών.
© Elena Appartments - M.H.T.E: 1042K122K2520301. All rights reserved. Website created by IMMKO